ورود به سامانه

*عددي که می بینید:

جستجوی کد پرونده
  *کد ملی:

تذکر بسیار مهم: دانشجویان محترمی که ثبت نام آنها به صورت دستی و از طریق دانشگاه انجام شده(مربوط به ترمهای پیش بوده و با تأخیر ثبت نام نموده اند)، جهت پرداخت شهریه، امور شهریه باید تیک تایید برای ایشان اعمال نموده

و سپس پرونده خود را تحویل بایگانی دانشکده نمایند تا احراز هویت نهایی جهت ورود به سامانه رسمی دانشگاه برای ایشان اعمال گردد.

قابل توجه دانشجویان محترم خصوصاً دانشجویان ورودی جدید

جهت دریافت و مطالعه برخی تذکرات مهم اینجا کلیک نمایید!!

توجه بسیار مهم : ثبت نام دانشجویان مقطع دکتری (پژوهش محور) کاملاً به صورت حضوری انجام می پذیرد و این دسته دانشجویان ثبت نام اینترنتی ندارند!

پيوند ها
سامانه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود (دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز - آدرس پورتال رسمی www.iauahvaz.ac.ir)
  • پذیرفته شده محترم ورود شما را به سامانه ثبت نام غیرحضوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز خوش آمد میگوییم. جهت ورود به سامانه ثبت نام ابتدا از طریق منوی جستجوی کد پرونده، شماره پرونده خود را فراخوانی نموده و به همراه کد ملی در قسمت مربوطه درج و به سیستم وارد شوید.
  • ====================================
  • توجه بسیار مهم : آندسته از دانشجویانیکه ثبت نام خود را نهایی نموده اند ، پس از زمان مقرر 2 روز مجدداً جهت پرداخت شهریه و یا احیاناً رفع نقص موارد خواسته شده از سوی کارشناسان آموزش به پروفایل خود مراجعه نمایند.بدیهی است جهت نهایی نمودن ثبت نام، "پرداخت شهریه" و دریافت فرم تایید و فرم های پیوست از پروفایل خود الزامیست! (جهت رویت "منوی پرداخت شهریه" پس از ورود بر روی "منوی تایید مدارک و اطلاعات" کلیک نمایید!)
  • ====================================
  • خواهشمند است پس از ورود به سامانه و مطالعه كامل راهنماي مندرج در قسمت توضیحات صفحه اصلی نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایید.
  • قابل توجه دانشجویانی که مدرک تحصیلی آنها اصل نبوده و یا موقت می باشد: الزامی است به شرح لینک فوق "توضیحات تضمین مدرک" برگ چک یا سفته جهت ضمانت مدرک را در هنگام حضور در دانشگاه جهت احراز هویت نهایی همراه خود داشته باشند و سپس به امور شهریه واقع در دانشکده پرستاری - مامایی دانشگاه تحویل نمایند.
  • ====================================
  • - جهت ورود به سامانه از مرورگر " Google Chrome " استفاده نمایید!
  • - ثبت نام از طریق لینک ثبت نام در پورتال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به نشانی www.iauahvaz.ac.ir انجام می شود و پذیرفته شدگان ملزم به تکمیل اطلاعات لازم خواهند بود.
  • ====================================
  • - پذیرفته شده محترم: پس از واریز شهریه و چاپ فرم های ثبت نام، جهت تحویل مدارک و پرونده خود به آموزش دانشکده مربوطه مراجعه فرمایید. ضمناٌ انتخاب واحد توسط دانشکده مربوطه انجام خواهد شد. (انتخاب واحد شما از طریق پروفایل خود و بخش گزارشات> برنامه هفتگی قابل رویت خواهد بود)
Copyright © 2002, 2016, GDIS. All rights reserved.